DRAX Speedfit gecurvde loopband

Onderhoudsarme en geruisloze loopband met een gebogen loopvlak voor een natuurlijke beweging en optimale training.

Op voorraad

Moeiteloos (hard)lopen
Lopen, joggen, stoppen, sprinten, direct, door alleen het gewicht naar voren of naar achteren te schuiven, geen knoppen hoeven aan te raken, geen grenzen, geen bedieningselementen, gewoon natuurlijk bewegen.

Ongemotoriseerd

De voordelen van niet-gemotoriseerd systeem zijn niet alleen energie-efficiëntie, maar ook onderhoudsarm, geluidsarm, licht van gewicht en robuustheid. Daarnaast is het toestel eenvoudig te bedienen en ontvangt de gebruiker duidelijke feedback van de overzichtelijke display.

Vrij om te lopen

De gebruiker regelt de snelheid door de positie op het gebogen loopvlak. Naar voren stappen initieert beweging en wanneer de gebruiker naar de bovenkant van de curve beweegt, neemt de snelheid toe. Om te vertragen, verplaatst de gebruiker zijn of haar gewicht meer naar achteren. Naast een natuurlijke looptraining is lopen op de speedfit gecurvde loopband ook een oefening in balans en lichaamscontrole.

Curve

Het innovatieve en gepatenteerde curveontwerp past zich beter aan de staplengte aan en stimuleert het rennen op de ballen van de voeten, waardoor zowel de gezamenlijke impact op de gewrichten verminderd als ook de prestaties verbeterd.

Specificaties:

Snelheid: afhankelijk van de gebruiker

Afmetingen loopvlak : Breedte 532 mm, Lengte 1640 mm

Afmetingen toestel : 785 X 1630 X 1700 mm.

Maximaal gebruikers gewicht : 180 kg

Toestel gewicht : 130 kg

Geen energieverbruik en stroom aansluiting noodzakelijk

Meer informatie
Soort apparaat trainings- en revalidatie-apparaat
Doelgroep Nee
Prijs voor grotere aantallen? Nee