Paramedi Gerobank

De Gerobank is een veilige roeitrainer voor ouderen en minder validen. Onze Gerobank is zeer geschikt voor training en revalidatie.

Op voorraad

De Gerobank is een uniek toestel voor het gelijktijdig trainen van armen en benen. Door de synchrone roeibeweging worden de onderste en de bovenste ledematen gelijkmatig geactiveerd. Door de veilige en stabiele constructie is deze roeibank in het bijzonder geschikt voor training door ouderen en minder validen.

Gerobank voor training of revalidatie

De weerstand voor de armen (5 x 3 kg.) en de benen (6 x 8 kg.) kan onafhankelijk van elkaar worden ingesteld. Daardoor kan op elk gewenst niveau worden getraind of worden gerevalideerd. Daarnaast kunnen beide oefeningen los van elkaar worden uitgevoerd en kan de armtraining ook van uit een (rol) stoel worden gedaan.

Eigenschappen van onze Gerobanken

De zitdiepte is instelbaar dmv een verschuifbare zitting / rugleuning en de startpositie kan worden ingesteld voor wanneer de knieën niet volledig kunnen worden gebogen. Door de ruime instap en de opklapbare armsteunen is de Gerobank eenvoudig en veilig toegankelijk en extra geschikt voor senioren.


Wilt u direct offerte voor één of meerdere Gerobanken?

Voegt u dit product toe aan uw offerte-aanvraag en verstuur uw aanvraag direct. Onze offertes zijn altijd vrijblijvend. Uiteraard kunt u ons ook altijd telefonisch of per mail bereiken.

Meer informatie
Soort apparaat Gerobank
Doelgroep ouderen / senioren
Prijs voor grotere aantallen? op aanvraag mogelijk
Thera trainer Tigo onderbeensteunen n.v.t.