Concept2 Indoor Rower, model E

Hoogwaardige roeitrainer met hoge zitting.

Op voorraad

De Concept2 Model E roeitrainer is wereldwijd de standaard op het gebied van indoorroeien. Zowel toproeiers, recreanten alsook beoefenaars van vele andere sporten maken gebruik van de Concept2 Indoor Rower om in conditie te blijven. Daarnaast is het toestel geschikt voor revalidanten en ouderen om zonder gewrichtsbelasting de spieren in kuiten, bovenbenen, billen, rug, buik, armen en schouders te trainen. Optioneel kan de concep2 roeier worden geleverd met een zogenaamde "tractorseat": een zitting met een korte rugleuning voor een stabielere zit.

Door de hogere zitting (51 cm) goed toegankelijk. De nieuwe PM5 monitor start op en geeft resultaten weer zodra het vliegwiel begint te draaien (Quickstart). De PM5 start zonder het indrukken van een knop.

De display van de Concept2 Rower geeft het volgende weer: afstand, snelheid, tempo, verbruikte calorieën en Watts voor elke training die wordt gedaan. Daarnaast kan worden gekozen uit 5 verschillende schermweergaves: Alle gegevens, Krachtcurve, Staafdiagram, Grote Weergave en sparring-boot/sparring-skiër.

Het backlight van de PM5 zorgt ervoor dat alles op het scherm goed zichtbaar is. Het verlicht de monitor automatisch als deze opstart en zal blijven verlichten tijdens de training.

Meer informatie
Soort apparaat trainings- en revalidatie-apparaat
Doelgroep n.v.t.
Prijs voor grotere aantallen? n.v.t.
Thera trainer Tigo onderbeensteunen n.v.t.