Dynamed Medical Pro Ab- / Adductietrainer (Combitoestel)

Professioneel combi apparaat voor ab- en adductie training.

Op voorraad

De Dynamed Medical Pro Ab- / Adductie Combitrainer is zeer robuust vormgegeven met een duurzame, krasvaste en gepoedercoate stalen constructie. Deze is ontworpen met een scherp oog voor optimale toegankelijkheid en voor minimaal onderhoud. De trainer is dusdanig vormgegeven dat slechts minimaal benodigde ruimte gebruikt wordt, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteitseisen. Het feit dat het een combitrainer betreft zorgt ervoor dat deze ruimte optimaal benut wordt. De rugleuning, beensteunen, beginpositie en bewegingsrichting zijn eenvoudig instelbaar. Hierdoor kan de juiste lichaamshouding worden ingenomen, waardoor de training op de juiste wijze kan worden uitgevoerd. De Dynamed Medical Pro Ab- / Adductie Combitrainer is te combineren met  het Dynamed 2.0 System dat gebruikt kan worden om de trainingsvoorgang te monitoren en te documenteren.

 

De oefeningen zijn gelijkmatig en zonder schokkende bewegingen uit te voeren. Voornamelijk gebruikte spieren: musculus abductores en musculus adductores.

 

Specificaties:

 • Rugleuning eenvoudig verstelbaar
 • Beensteunen eenvoudig lineair verstelbaar
 • Eenvoudige verstelling van de beensteunen van abductie naar adductie.
 • Beginpositie en bewegingsrichting eenvoudig instelbaar.
 • Voorzien van verstelbare bewegingbegrenzer.
 • Minimaal geluid door gewichtsdempingssysteem
 • Geheel gesloten gewichtszuil met plexiglazen afwerking
 • Te combineren met Dynamed system 2.0
 • Gewichtenpakket van 80 kg, (16 x 5 kg)
 • Afmetingen (lxbxh): 155 x 110 x 120 cm
 • Kleuren: witaluminium frame, gewichtenzuil met wit plexiglas, bekleding: zie kleurenkaart

 

Paramedi werkt al vele jaren intensief samen met Stolzenberg. Stolzenberg is de fabrikant van de Dynamed Medical Pro lijn en staat voor kwaliteitsproducten die in eigen huis gefabriceerd worden.

 

De gehele lijn van Dynamed trainingstoestellen is ‘made in Germany’. Hiermee bieden wij u een hoogwaardige serie toestellen aan dei degelijk geconstrueerd zijn voor jarenlang gebruik zonder zorgen. Alle apparaten kenmerken zich door een eenduidige bediening, lage startgewichten, en een goede weerstandinstelling. Daarnaast is de zitpositie goed in te stellen en zijn de toestellen ook geschikt voor ouderen en mindervaliden. De Dynamed Medical Pro lijn kenmerkt zich door de met plexiglas afgewerkte gewichtenzuil. Hierdoor zijn de toestellen veilig in gebruik en geven zij uw oefenruimte een onderscheidende uitstraling. Daarnaast zijn de toestellen goed toegankelijk, is de bediening herkenbaar en eenduidig en beschikken ze over het geluidsdempingssysteem waardoor geluidsoverlast wordt voorkomen.

Meer informatie
Soort apparaat n.v.t.
Doelgroep n.v.t.
Prijs voor grotere aantallen? n.v.t.
Thera trainer Tigo onderbeensteunen n.v.t.