Dynamed Medical Pro Back Extension / Abdominal Flexion Combitrainer (Combitoestel)

Combitoestel voor buik- en rugtraining

Op voorraad

De Dynamed Medical Pro Back- / Abdominal Combitrainer is zeer robuust vormgegeven met een duurzame, krasvaste en gepoedercoate stalen constructie die ontworpen is met een scherp oog voor optimale toegankelijkheid door de open constructie.  Het feit dat het een combitrainer betreft zorgt ervoor dat deze ruimte optimaal benut wordt. De zitting, beginpositie, bewegingsrichting, voetensteun en het oefenkussen zijn eenvoudig instelbaar. Hierdoor kan de juiste lichaamshouding worden ingenomen, waardoor de training op de juiste wijze kan worden uitgevoerd. De Dynamed Medical Pro Back Extension / Abdominal Flexion Combitrainer is te combineren met  het Dynamed 2.0 System dat gebruikt kan worden om de trainingsvoorgang te monitoren en te documenteren.

De oefeningen zijn gelijkmatig en zonder schokkende bewegingen uit te voeren. Voornamelijk gebruikte spieren: musculus erector spinae, musculus obliquus internus abdominis, musculus obliquus externus abdominis en musculus rectus abdominis.

Specificaties:

 • Zithoogte eenvoudig verstelbaar met behulp van gasveer
 • Oefenkussen eenvoudig lineair verstelbaar
 • Beginpositie en bewegingsrichting eenvoudig instelbaar vanuit zitpositie
 • Verstelbare voetensteun
 • Voorzien van verstelbare bewegingsbegrenzer
 • Minimaal geluid door gewichtsdempingssysteem
 • Geheel gesloten gewichtszuil met plexiglazen afwerking
 • Te combineren met Dynamed system 2.0
 • Gewichtenpakket van 60 kg, (12 x 5 kg). Optioneel 80 of 100 kg.
 • Afmetingen (lxbxh): 155 x 90 x 85 cm
 • Kleuren: witaluminium frame, gewichtenzuil met wit plexiglas, bekleding: zie kleurenkaart

Paramedi werkt al vele jaren intensief samen met Stolzenberg. Stolzenberg is de fabrikant van de Dynamed Medical Pro lijn en staat voor kwaliteitsproducten die in eigen huis gefabriceerd worden.

De gehele lijn van Dynamed trainingstoestellen is ‘made in Germany’. Hiermee bieden wij u een hoogwaardige serie toestellen aan dei degelijk geconstrueerd zijn voor jarenlang gebruik zonder zorgen. Alle apparaten kenmerken zich door een eenduidige bediening, lage startgewichten, en een goede weerstandinstelling. Daarnaast is de zitpositie goed in te stellen en zijn de toestellen ook geschikt voor ouderen en mindervaliden. De Dynamed Medical Pro lijn kenmerkt zich door de met plexiglas afgewerkte gewichtenzuil. Hierdoor zijn de toestellen veilig in gebruik en geven zij uw oefenruimte een onderscheidende uitstraling. Daarnaast zijn de toestellen goed toegankelijk, is de bediening herkenbaar en eenduidig en beschikken ze over het geluidsdempingssysteem waardoor geluidsoverlast wordt voorkomen.

Meer informatie
Soort apparaat n.v.t.
Doelgroep n.v.t.
Prijs voor grotere aantallen? n.v.t.
Thera trainer Tigo onderbeensteunen n.v.t.