First Degree E720 cyclo Cross Trainer

Actieve arm- en beentrainer met natuurlijke weerstand.

Op voorraad

De nieuwe First Degree E720 Cyclo Cross is verbeterd en aangepast om nog meer aan de wensen van gebruikers tegemoet te komen. Naast de interactieve computer (IPM) met o.a. intervalprogramma's en optie om te trainen op een vooraf in te stellen snelheid, wattage of hartslag, beschikt de First Degree E720 Cyclo Cross over een draaibare stoel met verlaagde zithoogte voor een veilige in-en uitstap voor bijvoorbeeld specifieke doelgroepen. De unieke en gepatenteerde Fluid technologie zorgt voor een uitstekende en natuurlijke vorm van weerstand. Net zoals bij het normale roeien door water zorgt de Fluid technologie voor een prettige en snelheidsafhankelijke weerstand. Hierdoor ontstaat een ballistische beweging met en optimale weerstand over het hele bewegingstraject.

De unieke combinatie van een ligfiets, zittende en staande upper body trainer maken van de First Degree E720 Cyclo Cross  een zeer compleet toestel. De unieke pedaal-handgreep combinatie zorgen er ook voor dat er geen losse onderdelen aan de apparatuur gemonteerd hoeven te worden, alles is standaard aanwezig op deze First Degree E720 Cyclo Cross . Ook biedt de First DEgree E720 Cyclo Cross de mogelijkheid om zowel in voorwaartse richting als achterwaartse richting te trainen.

 

Specificaties:

  • 20 verschillende trainingsniveau's
  • Eenvoudig te verstellen
  • De 360 graden draaiende crank-arm is per 5 graden verstelbaar zodat iedereen een optimale trainingshouding vindt
  • Fluisterstil en soepel weerstandssysteem
  • Eenvoudig bedienbare trainingscomputer met auto start
  • Accurate wattage meting, met duidelijke tabellen voor ieder trainingsniveau en rpm variatie
  • Ideaal voor revalidatie training
  • Afmetingen (lxb): 130 x 99 cm
  • Maximaal gebruikersgewicht: 180 kg

First Degree is in 2000 opgericht en ontwikkelt oefenapparatuur die het geluid en het gevoel van roeien op het water nabootsen. Fluidrowers bieden het breedste scala van weerstand met een bijna onmiddellijk verstelbaarheid die op alle niveaus is aan te passen. Dit zorgt ervoor dat aan de doelstelling van elk persoon kan worden voldaan, waardoor een continue progressie bereikt wordt.

Meer informatie
Soort apparaat n.v.t.
Doelgroep n.v.t.
Prijs voor grotere aantallen? n.v.t.
Thera trainer Tigo onderbeensteunen n.v.t.