Dynamed Functional Tower

De Funtcional Tower uit de Dynamed Medical Pro serie biedt een groot aantal oefenmogelijkheden om een beperkte ruimte. 

Op voorraad

De Functional Tower uit de Dynamed Medical Pro serie biedt een groot aantal oefenmogelijkheden om een beperkte ruimte. 

Met de Functional Tower kunt u trainingen aanbieden voor groepen van maximaal drie personen of met individuele begeleiding en biedt het u een slim en uitdagend concept met talloze uitbreidingsmogelijkheden.

Met de uitbreiding naar een vrijstaand dubbel station en de bijbehorende extra modules, wordt de functionele toren een optimale oplossing voor een hedendaagse groepstraining. De complete uitrusting - aangevuld met een werp- en klimwand - biedt maximaal acht personen tegelijkertijd de mogelijkheid van een efficiënte training.

Alle oefeningen kunnen eenvoudig worden aangepast aan de gewenste niveau van de training en zijn dus geschikt voor veel patiënten in fysiotherapie en revalidatie. Met Dynamed Functional tower breidt uw aanbod uit met aantrekkelijke functionele training mogelijkheden die zich richten op het verbeteren van mobiliteit, snelheid en uithoudingsvermogen.

De Funtiona Tower kan worden uitgebreid met een breed scala aan accessoires voor functionele training. Bijna alle accessoires kunnen eenvoudig en snel worden bevestigd en intuïtief worden aangepast.

De afmetingen zijn: 78 x 136 x 225 cm.

Meer informatie
Soort apparaat trainings- en revalidatie-apparaat
Doelgroep Nee
Prijs voor grotere aantallen? Nee