Paramedi loopbrug, lengte 4 meter.

Stabiele en veilige loopbrug met MDR goedkeuring.

Op voorraad

De Paramedi loopbrug is een stabiele en veilig te gebruiken loopbrug met een lengte van 4 meter. De degelijke constructie en de afmetingen van de vloerplaten maken deze loopbrug bijzonder geschikt voor gebruik in de geriatrische zorg. De Paramedi loopbrug voldoet aan de MDR,  richtlijn 93/42 EWG.

De afmetingen  en het gewicht van de vloerplaten in combinatie met het gewicht van de geheel metalen kolommen resulteren in een stabiele basis van de loopbrug. 

De hoogte van de leuningen of barren is instelbaar van 65 tot 100 cm in stappen van 8 cm. Deze beproefde constructie van de loopbrug maakt dat de barren en staanders geen speling kennen en daardoor geeft de loopbrug veel vertrouwen bij het gebruik ervan. Eventueel  kan de loopbrug ook worden voorzien van elektrische hoogte verstelling welke te bedienen is dmv een digitale handbediening met hoogte indicatie.

Daarnaast kunnen de statieven geschaard worden waardoor de afstand tussen de barren 0 – 63 cm instelbaar is.

De loopbrug is leverbaar met metalen of houten barren in lengtes van 4 meter. Daarnaast kan de loopbrug ook worden geleverd met vlakke vloerplaten met een dikte van 8 mm.. Ook kunnen de vloerplaten worden vervangen door schijven waarmee de loopbrug op de vloer wordt gemonteerd. Hierbij ontstaat dan een obstakel vrije loopzone.