Reck MOTOmed layson

Op voorraad

De MOTOmed layson been of been/arm trainer kan een aanzienlijke verbetering leveren aan de algemene toestand van patiënten. Bedlegerige patiënten kunnen in het ziekenhuisbed of op het therapiebed passief, ondersteunend of actief trainen. Behalve voor algemen therapiedoeleinden, zoals de mobilisatie, de spierspanningsregulering of de stabilisering van de bloedsomloop, wordt de MOTOmed lauson ingezet voor de ontwenning van de beademin (weaning) en hemodialyse. Verder kan de MOTOmed layson bijdragen aan een korter verblijf op de intensive care.

De layson is ontworpen met een minimum aan bedieningselementen om eenvoudige inzet mogelijk te maken. De functies en de programma's kunnen direct worden ingesteld op het kleuren touch display. Met behulp van de door gasveren ondersteunde hoogte insgtelling kan de layson envoudig op de juiste hoogte worden ingesteld. Door het spreidbare onderstel en de bodemfixatie kan de layuson eenvoudig in een veilige en stabiele positie worden opgesteld.

Het hoogewaardig materiaal met zacht afgeronde oppervlakken van de MOTOmed layson zorgt ervoor dat het toerstel eenvoudig is te reiningen en voldoet hiermee aan de hoge eisen in instellongn en ziekenhuizen in het kader van hygiënemanagement. De handgrepen van de armtrainer en de fixatiebanden van de beentrainer zijn eenvoudig te verwijderen en kunnen worden gedesinfecteerd. 

Specificaties:

-  Afmetingen (lxbxh): 101-123 x 62-92 x 109-163 cm (been), 134-161 x 62-92 x 118-166 cm (been,arm)

-  Gewicht: 79 kg. (been), 86 kg (been,arm)

-  Breedte spreidonderstel 45-88 cm, breedte parallelle onderstel  50-80 cm.

-  Maximale bedhoogte: 105 cm

-  Onderstelhoogte: 10cm.

-  Max. toegestaan gewicht gebruiker: 135 kg.

Meer informatie
Soort apparaat trainings- en revalidatie-apparaat
Doelgroep Nee
Prijs voor grotere aantallen? Nee
Thera trainer Tigo onderbeensteunen Nee