Thera Tigo 554

Actieve en passieve bewegingstrainer voor professioneel gebruik 

Op voorraad

De Thera-Trainers uit de Tigo serie zijn stuk voor stuk professionele bewegingstrainers voor actief en passief gebruik door patiënten. De bewegingstrainers zijn zowel vanuit een stoel of een rolstoel te gebruiken. De Thera-Trainers zijn met uitzondering van de THERA-Trainer 528 ook uit te voeren met een armtrainer en zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. Van een simpel display tot een touchscreen display. De trainers zijn standaard voorzien van een antispasme programma. Hier vindt u een aantal voor-geconfigureerde modellen. Voor het totaal overzicht van alle modellen kunt u contact met ons opnemen.

Met de THERA-Trainer Tigo 554 zorgt uw patiënt zelf voor het in stand houden van zijn vitaliteit, zoals het verminderen van het verschil in spierkracht tussen links en rechts, het trainen van de spierkracht, het onderdrukken van spasmen, het verbeteren van de doorbloeding, het verhogen van fysieke prestaties.

Indicaties zijn CVA (hemiplegie), para-en tetraplegie, multiple sclerose, parkinson, hersenletsels, reumatische aandoeningen, de-conditionering (bijvoorbeeld bij geriatrische patiënten), etc.

Het type Tigo 554 is een gemotoriseerde trainer voor de onderste ledematen, voorzien van een groot en goed afleesbaar 7” touchscreen en is CE gekeurd voor medisch gebruik. Trainingstijd, hartslag, snelheid, afstand, belasting en spiertonus zijn CONTINU afleesbaar op het display. De trainer heeft een veiligheidsstop die op spraak reageert. Symmetrietraining is mogelijk via duidelijke biofeedback op het scherm. De gevoeligheid van de THERA-spasmedetector kan aangepast worden aan de individuele behoefte van de gebruiker. Uitgerust in hoogte verstelbare armtrainer. Het 7" scherm is voorzien van trainingsprogramma ‘NEURO’  en trainingsspel ‘DOELMAN’.

NB: Dit 7"scherm is niet geschikt voor iNTHERA video routes fietsen en groep -gamen

Specificaties:

  • Krachtige, stille motor, geïntegreerd elektronisch vliegwiel
  • Passieve en actieve beentrainer
  • Anti-spasmeprogramma.
  • Weergave activiteit rechts/links
  • Start/stop schakelaar
  • Automatische instaphulp (de voetschalen staan altijd in de juiste positie)
  • Geprofileerde grote voetschalen die voorzien zijn van afneembare kuitschalen

 

Meer informatie
Soort apparaat trainings- en revalidatie-apparaat
Doelgroep Nee
Prijs voor grotere aantallen? Nee
Thera trainer Tigo onderbeensteunen n.v.t.